Să ne protejăm mai bine viitorul! Cybersecurity avansat

GRUPUL-TINTA

 

Selecţia şi menţinerea grupului ţintă va avea perioada de implementare 5 decembrie 2020 – 4 septembrie 2022

Procesul de recrutare a grupului ţintă se va baza pe studenţii proprii ai solicitantului din facultăţile sale de profil şi ulterior din alte universităţi cu care se încheie parteneriate. Prioritate în activitatea de recrutare ca grup ţintă o vor avea persoanele de la P1 şi P2 care îndeplinesc criteriile de încadrare ca GŢ.

Grupul ţintă va fi compus din:

– 100 studenţi de la P1 (Universitatea Româno-Americană);
– 230 studenţi de la P2 (Academia Navală “Mircea cel Bătrân”).
din care:
– 5% vor fi romi (16 studenți);
– 10% vor proveni din mediul rural din afara regiunii Bucureşti-Ilfov (33 studenți);
– minim 30% vor fi femei (minim 99 femei)

Euro-Testing

EURO TESTING SOFTWARE SOLUTIONS SRL

 

Euro-Testing Software Solutions activeaza pe piata de IT&C de peste 15 ani oferind servicii de software testing, cybersecurity, software development, application delivery si software consulting. Suntem parteneri cu unii din principalii furnizori de tehnologie software testing si dezvoltare software: Microfocus, Atlassian, Microsoft, Quest.

Pe zona de cybersecurity compania noastra livreaza solutii si servicii pentru software security, vulnerability management, penetration testing, SoC si data protection & compliance. Principalii nostri parteneri pe zona de cybersecurity: Microfocus, Splunk, Veracode. McAfee

Portofoliul nostru include proiecte nationale si internationale in urmatoarele industrii: Telecom, Banking, Financial Services, IT&C, Oil&Gas, Retail, Education.

Ne mandrim cu o rata de succes a proiectelor de 100%.

Euro-Testing

UNIVERSITATEA ROMÂNO-AMERICANĂ

 

Partenerul 1 este instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ, fondată în anul 1991, acreditată prin lege în 2002, evaluată de către ARACIS cu calificativul “Grad de încredere ridicat” în anul 2010, a cărei misiune este să ofere educaţie şi cercetare la un înalt standard de calitate, într-un climat intern stimulativ intelectual atât pentru studenţi, cât şi pentru corpul profesoral.

Euro-Testing

ACADEMIA NAVALĂ “MIRCEA CEL BĂTRÂN”

 

Partenerul 2 este implicat în activitățile din industria navală (transporturi navale, construcții navale, activitate portuară, etc.) pentru a oferi pieței de profil absolvenți cu valențe de specialiști de înaltă ținută tehnică. Prin implicarea continuă în diverse programe de cercetare-dezvoltare naționale și internaționale, P2 a fost capabilă să atragă interesul și să se integreze printr-o contribuție valoroasă în activități comune cu parteneri regionali, naționali și internaționali.

Partenerul 2 a demarat trei noi proiecte, două cu finanțare din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, respectiv “Stagii de practică inovative pentru dobândirea de competențe în sectoarele economice cu potențial competitiv” și “Să ne protejăm mai bine viitorul! Cybersecurity avansat” și un altul finanțat din programul ERASMUS+, “Strategic partnership for supporting Blue Growth by enhancing Maritime Higher Education maritime cooperation framework on marine pollution and environment protection field”.

pocu.cyber(at)profesor.rau.ro

Municipiul Bucuresti, Romania, Str. B-dul Expozitiei, Nr. 1B, cod postal 012101

pocu.cyber(at)anmb.ro

Constanta, Str. Fulgerului, Nr.1, cod postal 900218

Euro-Testing

contact(at)www.euro-testing.com

Municipiul Bucuresti, Str. Calea Floreasca, Nr. 169, Corp X, parter, cod postal 014459

Let’s Work Together

 

Whether you are looking to outsource software testing or you are interested in some guidance and support, we can help you get the best out of your testing efforts!